Monday, 25 July 2011

Wat je moet weten over leren bankstellen


Leren bankstellen zijn zeer populaire bankstellen, en dit dankzij de kwaliteit en het comfort dat deze bankstellen bieden. Leren bankstellen voelen in het begin echter wat hard aan, maar na verloop van tijd versoepelt het leder en worden deze leren bankstellen steeds comfortabeler om erin te zitten, en er zalig in te relaxen.

Deze bankstellen vergen echter ieder jaar wat onderhoudswerk; het leder dient namelijk behandeld te worden met een speciaal daarvoor ontwikkelde was. Hierdoor zal uw leren bankstel trouwens veel langer meegaan.

Leren bankstellen zijn beschikbaar in verschillende kleuren en maten, en kennen een relatief hoog prijskaartje. Hierbij dient er echter opgepast te worden; er worden namelijk bankstellen verkocht onder de noemer ‘leren bankstellen’, maar waarvan de uitvoering bestaat uit nepleer. Deze kun je echter snel herkennen, want echte leren bankstellen kun je snel herkennen door de typische leren geur. Bovendien beschikken echte leren bankstellen over een stempel op het leder of een attest waaruit blijkt dat echt leder werd gebruikt. Ook op het etiket waarop de samenstelling van de stof staat, moet worden genoteerd welke stof werd gebruikt. Het is trouwens verboden om hierop valse samenstellingen te noteren.

No comments:

Post a Comment