Thursday, 7 April 2011

Hal Decoratie


De hal van je huis moet een warm welkom zijn voor je gasten. Alleen een vloermat en een kapstok is niet bepaald een warm welkom.

Dat kun je eenvoudig veranderen door het aanbrengen van wat warme kleuren en een paar eenvoudige meubelstukken en decoratie.

Begin met de vloer, die moet het liefst van een sterk materiaal zijn en makkelijk schoon te houden. Tegels bijvoorbeeld, maar neem ze dan in een warme kleur zoals roodbruin. Ook laminaat kan hier goed. Eventueel een (namaak) Perzisch kleed er op maakt het af.

De wanden en de eventueel aanwezige meterkast kun je schilderen in een iets andere tint rood of bruin. Deze kleuren stralen warmte uit. Toegangsdeuren naar de woonruimte kunnen in dezelfde kleur, of een paar tinten lichter.

Kleed het geheel aan met een klein haltafeltje met een spiegel erboven. En een klein bloemstukje van droogbloemen op dat dressoir geeft dat beetje extra warmte.

Bevestig nog een glasplaat of spiegel tegen de wand of deur met een afwasbare stift er onder om niet te vergeten zaken op te schrijven.

No comments:

Post a Comment