Monday, 4 April 2011

Wandbekleding


Bij het aankleden van een nieuwe kamer in je woning zijn er voldoende mogelijkheden om dit te bereiken. Wanden kunnen behangen worden of geschilderd. Maar er zijn meer mogelijkheden.

Wel eens gedacht aan het aanbrengen van kurk tegen een of meerdere muren? Of hoe zou je tegen steenstrips aankijken. Het zijn twee voorbeelden van wandbekleding die erg decoratief zijn, betaalbaar en zeer lange tijd meegaan. Ze zullen niet gauw vervelen omdat je in de patronen van deze materialen steeds weer nieuwe dingen ontdekt. En wat te denken van het aanbrengen van gedecoreerde vloertegels tegen een wand. Dat lijkt vreemd, maar is het niet. Het kan bijzonder decoratief zijn en je vrienden zullen zeggen dat het een heel bijzondere wandbekleding is. Nog een mogelijkheid is om bijvoorbeeld 1 wand te bekleden met een ruige vloerbedekking of tapijt.

Het aanbrengen van deze materialen is betrekkelijk eenvoudig, hoewel het raadzaam is om voor steenstrips of tegels een professional in te huren of iemand die dit al vaker gedaan heeft

No comments:

Post a comment