Monday, 28 September 2009

TV make-up expert geeft beauty tips


Vrouwen kunnen er nu mooier uitzien dankzij de beauty tips van een TV make-up expert. Lana Horochowski is het hoofd van de make-up afdeling op de set van de televisie serie Mad Men en vertelt hoe ze de hoofdrolspelers mooi opmaakt voor de camera.

De rol van Peggy Olsen wordt door Elisabeth Moss gespeeld, een rijzende ster in de televisie serie. Zij speelt de rol van een jonge en frisse zakenvrouw en heeft daarom een frisse en natuurlijke beauty producten nodig. Lana begint eerst met de foundation, want die moet er natuurlijk uitzien, alsof ze geen make-up draagt. Daarna brengt ze een natuurlijke blos aan op de wangen en een beetje kleur op de lippen.

Daarnaast speelt January Jones de rol van Betty Draper, die vaak thuis zit maar er toch een beetje opgemaakt uit ziet. Ze draagt foundation en gebruikt dikke zwarte eye liner en mascara. Volgens Cosmetics International kopen vrouwen ondanks de recessie nog veel make-up, voor sommigen is dat een traktatie, terwijl anderen dit nodig hebben voor sollicitatie gesprekken.

No comments:

Post a Comment