Thursday, 20 August 2009

Aloe Vera, een nieuw middel tegen gevoelige tanden

Veel effectieve tandproducten en tandpasta’s bevatten kruiden en natuurlijke stoffen omdat ze veilig zijn en door bijna iedereen voor lange termijn gebruikt kunnen worden. Een groep wetenschappers heeft onlangs de therapeutische werking van een van de populairste kruiden Aloe Vera bestudeerd. Uit verschillende testen blijkt dat dit natuurlijke middeltje een belangrijke rol kan spelen in de behandeling van verschillende gebids problemen.

Aloe Vera staat bekend om de rijkheid aan bruikbare elementen en nutrienten. Tijdens het onderzoek werd duidelijk dat aloe vera extract niet alleen kleine huid wondjes kan helen, of een kalmerend effect heeft op de huid, maar dat het ook geschikt is om verschillende tand problemen te verhelpen. Het is specifiek geschikt tegen bloedend tandvlees, helpt tegen slechte adem en voorkomt de ontwikkeling van tandplak, en nog een paar tand aandoeningen.
Een van de leiders van het onderzoek, Dr Dilip George, verklaart dat aloe vera producten anthraqienonen bevatten die ontstekingsremmend en antiseptisch werken.

No comments:

Post a Comment